پاورپوینت عمل آوري خوراك   (feed processing)
 پاورپوینت عمل آوري خوراك   (feed processing)

توضیحات :


پاورپوینت عمل آوري خوراك (feed processing)

شامل 55اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش


فهرست برخی از مطالب:

)feed processingعمل آوري خوراك (

اهداف عمل آوري خوراك :

2- تغيير اندازه خوراك (particle size)

3- تغيير ميزان رطوبت

4- افزودن آب به غلات ذخيره شده

5- افزودن آب به جيره جهت بهبود خوشخوراكي و بهبود يكنواختي مخلوط

6- بهبود مصرف خوراك

  • 7- تغيير در تركم يا چگالي خوراك ( وزن به ازاء واحد حجم ):

8 – تغيير در ميزان خوشخوراكي ( پذيرش ) و بهبود مصرف خوراك :

9- تغيير در محتويات مواد مغذي :

روشهاي عمل آوري علوفه : ( Forage Processing Methods)

خرد كردنchopping) )

Shredding

خشك كردن:

پلت كردن:

آمونياكي كردنAmmoniation) )

عمل آوري فضولات حيواني:

نگهداري (preservatives )

جهت سم زداییdetoxify) ) یا جدا سازی اقلام نامطلوب

بهبود مکانیزاسیون :

بهبود فعالیت شکمبه (مواد شیمیایی،بافرها ،عبوری یا bypass)

روش عمل آوری مرطوب wet))

2-طبقه بندی بر اساس تیمار حرارتی

ب )عمل آوری گرمHot) ):

  1. طبقه بندی بر اساس مواد شیمیای مورد استفاده در عمل آوری :
  • حرارت مرطوب (MOIST HEAT)

حبه يا پلت كردن

کرامبل (crumble)

انواع استرودر

Extrusion:

پولكي كردن يا پختن تحت فشارpressure cooking and flaking )):

روش پاستوريزه كردن (pusteurising condit ioniog system):

Baking:

حرارت خشك (Dry heat)

Micronizing:

غلطك زدن با بخار(steam relling )

پولكي كردن با بخار (steam flaking ):

غلطك زدن دندانه دار (crimping)

روشهاي تغيير رطوبت :

Reconstitution:

نكته :

جوانه زدن (sprouting)

دانه با رطوبت بالا :

نگهداري دانه هاي با رطوبت بالا توسط اسيد:

آسياب كردن خوراك (feed Grinding)

اهداف آسياب كردن خوراك :

روش هاي بيان اندازه ذرات :

آسياب كردن با آسياب غلطكي :

آسياب چکش :


بخشی از متن فایل پاورپوینت:

اهداف عمل آوري خوراك :

1- افزايش ميزان سود دهي

- كاهش هزينه ها از طريق بهبود كارايي استفاده خوراك

- بهبود توليد به دليل استفاده بهتر از مواد خوراكي

- افزايش مصرف خوراك

(particle size- تغيير اندازه خوراك ( 2

-مصرف راحتتر خوراك

)pelleting - پلت كردن (

)cubing - مكعبي كردن

- كاهش ذرات ريز ، كاهش انتخاب ، بهبود كارايي جابجايي خوراك

- قابليت هضم بهتر


3- تغيير ميزان رطوبت

- ذخيره راحت تر

- بهبود خوشخوراكي


- افزايش قابليت هضم

- آماده سازي جهت عمل آوري يبشتري ( بخار دادن ، غلطك زدن ، پولكي كردن )

دو راه خارج كردن رطوبت :

- هوادهي با گرما

- هوادهي بدون گرما




فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

amalavari khorak_1680154599_59662_8524_1124.zip0.11 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 19,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت